Duurzame match made

in The Cath!

ERM Nederland B.V., een toonaangevend duurzaamheidsadviesbureau, verhuist naar de 6e verdieping van het prachtige gebouw “The Cath” te Utrecht waar ze circa 905 m2 kantoorruimte gaan huren. Met deze verhuizing zet ERM een grot stap om hun ecologische voetafdruk te verkleinen.

ERM adviseert zowel Nederlandse bedrijven als multinationals over hun behoeften op het gebied van milieu, duurzaamheid en gezondheid en veiligheid. Ons hooggekwalificeerde team is in staat strategisch advies en innovatieve oplossingen te bieden die economische, juridische, technische en sociale aspecten wereldwijd combineren. ERM Nederland B.V. heeft met een ruimte van circa 905 m2 niet alleen ruimte om te groeien, maar het is ook de ideale omgeving om hun expertise op het gebied van duurzaamheid verder te ontwikkelen.

Het duurzame kantoorgebouw “The Cath” is gelegen op een prachtige locatie aan de Singel en op loopafstand van Utrecht CS. Het kantoorgebouw dat gebouwd is in 1977 is volledig gerenoveerd met een focus op energie-efficiëntie. Zo is het gebouw voorzien van energielabel A+++ en kunnen de huurders gebruik maken van de elektrische deelauto’s. Van binnen is het gebouw helemaal gemoderniseerd met brede trappen en veel natuurlijke lichtinval waardoor het gebouw een verwelkomend karakter biedt. Natuurlijk moeten we niet vergeten dat “The Cath” een unieke werkplek biedt in hartje Utrecht, met uitstekende bereikbaarheid en veel voorzieningen in de buurt, maar “The Cath” biedt ook voldoende mogelijkheden. Denk aan food & beverage voorzieningen, gemeenschappelijke vergaderzalen en een koffiebar in de entree.

Ans de Wijn Bedrijfshuisvesting B.V. trad als adviseur namens Verhuurder Timeless op. Namens Huurder ERM Nederland B.V. trad CBRE op als adviseur.