Voja Travel B.V. verhuist

naar The Cath!

Voja Travel, een snelgroeiende Utrechtse reisorganisatie, verhuist naar de 1e verdieping van het prachtige gebouw “The Cath” te Utrecht, waar ze circa 730 m² kantoorruimte gaan huren. Met deze verhuizing is Voja Travel in staat hun beoogde groei te realiseren in een gebouw dat aansluit op de ambitie van het bedrijf.

Voja Travel is opgericht door Joshua van Eijndhoven, bekend van TV en zijn boek “Op reis met de Hope”. Na meerdere jaren de wereld rondgezeild en veel gezien te hebben, heeft CEO van Eijndhoven vastberaden Voja Travel opgericht. Een reisorganisatie gericht op de beste dienstverlening met een duurzaam karakter voor land en mens.

De reisorganisatie levert niet alleen de beste service, maar ze dragen ook bij aan een duurzame reis waarbij een deel van de opbrengsten teruggebracht wordt in de lokale economie en bedrijven binnen hun bestemmingsportfolio. Wil je écht anders reizen? Maak dan snel kennis met Voja Travel.

Het duurzame kantoorgebouw “The Cath” is gelegen op een prachtige locatie aan de Singel en op loopafstand van Utrecht CS. Het kantoorgebouw dat gebouwd is in 1977 is volledig gerenoveerd met een focus op energie-efficiëntie. Zo is het gebouw voorzien van energielabel A+++ en heeft het Breeam In-Use Excellent label behaald. . Van binnen is het gebouw helemaal gemoderniseerd met brede trappen en veel natuurlijke lichtinval waardoor het gebouw een verwelkomend karakter biedt. “The Cath” biedt een unieke werkplek in hartje Utrecht, met uitstekende bereikbaarheid en veel voorzieningen in de buurt.  Tevens biedt “The Cath” zelf ook voldoende mogelijkhedenaan food & beverage voorzieningen, gemeenschappelijke vergaderzalen en een koffiebar in de entree.

JLL trad als adviseur namens Verhuurder CCP 5 Apex, Timeless Investments en Tristan Capital Partners op.